Zoek
Filters

Een accentmuur met fotobehang

Je interieur opfrissen met fotobehang!

Tegenwoordig is het heel populair om voor een accentmuur te gaan, zowel bij nieuwbouwprojecten als bij renovaties. Zo’n accentmuur kan bij je thuis, maar ook perfect in je zaak of bedrijf. Maak dus snel je keuze uit het enorme aanbod aan fotobehang en breng meteen een andere sfeer in de ruimte.

Wat is fotobehang?

Fotobehang is geen sticker die je zo tegen de muur kleeft, maar echt behang. Het gaat dus meteen over grote afmetingen waardoor je een volledige muur kan bekleden met één print. Het fotobehang heeft altijd vaste standaardmaten, en afhankelijk van de tekening is het behang beschikbaar in één of meerdere afmetingen. Heb je je favoriete thema, print of motief gevonden tussen het fotobehang van Behangelijk? Dan kan je die in de vorm van behangrollen in de winkel komen afhalen, of worden ze bij je thuis geleverd.

Verschillende soorten fotobehang

Behang leent zich dus uitstekend om foto’s en prints op te drukken. Aangezien je in de behangwinkel uit diverse soorten behang kan kiezen, is fotobehang ook beschikbaar in verschillende soorten. In de webshop van Behangelijk kan je bijvoorbeeld kiezen tussen fotobehang van vliesbehang of papierbehang. Let er wel op dat elk type behang ook een eigen methode heeft om tegen de muur te worden gehangen: bij fotobehang van vliesbehang wordt eerst de muur ingelijmd, bij fotobehang van papierbehang wordt eerst het behang ingelijmd. Daarnaast is er ook op financieel vlak een verschil. Fotobehang gemaakt van papierbehang zijn namelijk wat goedkoper dan fotobehang van vliesbehang. Op kwaliteit mag je echter altijd rekenen bij Behangelijk!

In onderstaande video zie je de werkwijze om papieren fotobehang te verwerken.

Zoals te zien in onderstaande video zijn de stappen bij vliesbehang lichtjes anders.

Ontdek het brede gamma fotobehang

Ga je voor die sfeervolle accentmuur? Dan bestaat er een enorm assortiment aan fotobehang om uit te kiezen… Van prachtige (stads)landschappen, over allerlei soorten steenimitaties tot rustgevende natuurbeelden: alles is mogelijk! Laat je leiden door de diverse thema’s, motieven, prints en kleuren, en transformeer zo één of meerdere kamers. Wil je liever niet een volledige muur bekleden? Dan zijn muurstickers een optie. Die kunnen variëren van kleine bolletjes tot grote stickers van bomen, en worden naar vorm uitgesneden. Zowel bij muurstickers, als bij muurposters biedt Behangelijk je voldoende keuze.

Bestel fotobehang snel online!

Voor elke muur, voor elk interieur en voor elke smaak vind je bij Behangelijk passend fotobehang. Neem een kijkje in onze webshop, bestel gemakkelijk online en vertoef binnen de kortste keren in nieuwe sferen bij je thuis of in je zaak.