Zoek
Filters

Alles voor en over behang

Welkom bij Behangelijk

Maak kennis met het zeer ruime assortiment behang van Behangelijk, jouw behangspecialist! De kinderkamer, slaapkamer of woonkamer behangen doe je door even in onze webshop te surfen en je favoriete behang uit te kiezen. Van dieren en bomen, over ruiten en strepen, tot abstracte prints… Alles is mogelijk! Maar hoe begin je eraan en wat heb je nodig? We helpen je op weg!

Woordje uitleg over soorten behang

De markt van behangpapier is met de jaren sterk geëvolueerd, en dus kan je ondertussen ook verschillende soorten behang kopen in de winkel. Vinyl behangvliesbehang en papierbehang zijn enkele voorbeelden. Wat is het verschil, welke voordelen bieden deze diverse soorten behang en hoe plak je ze het beste tegen de muur? Behangelijk vertelt het je in een notendop. Daarnaast ontdek je ook enkele populaire merken waarvan we behang aanbieden in de webshop.

Behang kopen?

Vraag je je af waarop je best let wanneer je op pad gaat om behang te kopen? Vrees dan niet, want Behangelijk geeft je professioneel advies mee! Zo hebben we het over het verschil in ondergrond, het effect van glanzend en mat behang, en de invloed die behang met motieven heeft op de ruimte die je gaat behangen. Zo begin je goed voorbereid aan je behang-avontuur!

Behang tegen je muur? Dat doe je zo!

Je gaat behangen en hebt nodig… Behalve je favoriete behang, zijn er nog enkele andere onmisbare tools die je nodig hebt om te behangen. Afhankelijk van het type behang, gebruik je een rol of borstel, en moet je wel of geen behangtafel voorzien… Hoe het juist zit per type behang, en welke andere behangbenodigdheden nog goed van pas komen, leggen we je allemaal uit! Behangelijk geeft eveneens enkele tips mee voor wanneer je zelf aan de slag gaat. Neem onze zelf-behangen-tips even door en je kan van start gaan!

Behang kiezen, bestellen en kopen

Schep een warme sfeer en zorg voor betere akoestiek door mooi, modern behang tegen je muur te hangen. In de webshop van Behangelijk kan je kiezen uit de meest uiteenlopende prints en kleuren, zodat je het behang volledig kan afstemmen op jouw interieur. Toch nog graag wat tips of advies? Contacteer Behangelijk!