Zoek
Filters

Behang op thema

Behang voor elk interieur

Behang online kopen, dat is kiezen uit een heel breed assortiment. Als je zoekt op ‘behang kinderkamer’, ‘behang slaapkamer’ of ‘behang woonkamer’, dan krijg je meteen in de 100 000 hits. Dierenprints, autobehang, moderne tekeningen, behangpapier met ruitjes of bolletjes: je vindt het allemaal. Het aanbod aan mooi behang is immens. Zie je het bos echter niet meer door de bomen? Dan stelt Behangelijk hier een kleine greep uit het grote aanbod aan behangpapier aan je voor.

Behang kiezen van een bepaald thema

Zitten er autofans in de familie, ben je zelf helemaal weg van leuk behang over vissen, schildpadden of schelpen, of zegt de filmindustrie je meer? Dan kan je origineel behang kopen online in elk van die thema’s. Uiteraard zijn er nog 101 andere behang thema’s om uit te kiezen… Leuk vlinderbehang, bijvoorbeeld, of met een ander vliegend wezen op. Droom je graag van exotische bestemmingen? Ga dan behang kiezen met een jungle print of leuke dierenprint. Van figuren uit tekenfilms, over sportief behangpapier tot een hele woordenboek op je muur: werkelijk alles is mogelijk wanneer je behang kopen wil!

Welk motief voor je behang kiezen?

Behang kiezen op basis van een thema kan. Leuk behang kiezen op basis van een motief kan ook! Realistische en abstracte bloemen, stippen en strepen, hout- en steenimitaties: voor elke smaak en elk interieur valt er wel een leuk motief te vinden. Hoef je niet per se een herkenbaar motief tegen je muur te hebben? Dan vind je ook behangpapier in effen kleuren en met een zeer subtiele structuur. Dankzij de diverse mogelijkheden qua motieven en patronen creëer je meteen de gewenste sfeer!

Behang met een verschillende uitstraling

Wil je voor een bepaalde sfeer gaan in je huis of zaak, en wil je graag weten op welke manieren je die sfeer kan scheppen? Laat je dan leiden door de verschillende stijlen behang die er op de markt zijn. Landelijk behang focust bijvoorbeeld voornamelijk op warme tinten en een knusse sfeer. Kies je voor trendy urban behangpapier, dan bekleedt je je muren met een impressie van een grootstad of een graffitimuur. De romantische zielen zullen dan weer blij zijn met behangpapier vol rozen, veertjes of andere motieven in pasteltinten. Toch liever wat moderner en abstracter? Geen probleem, want ook voor die uitstraling heb je verschillende mogelijkheden op vlak van behang.

Vind je favoriete behang online

Voor ieder is er wel wat wils, wanneer we het over behang hebben. Ontdek de rijke wereld van behangpapier en ga op zoek naar dat ene behang dat perfect aansluit bij je wensen en interieur. Bij Behangelijk kan je trouwens een behangstaal aanvragen, om even met eigen ogen te checken of het motief, de kleur en de structuur van het behang goed bij je interieur zouden passen.