Zoek
Filters

Behang

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

behang Mila lichtbeige-taupe Caselio Faro 6904 1115

Caselio heeft bij het ontwerpen van dit behang Mila lichtbeige-taupe gelet op de trend van vandaag, het vliesbehang lichtbeige heeft een mooie linnen structuur waardoor het een uniek en warm accent geeft aan de muren in je slaap- of woonkamer. Het motief Mila is een strak ogende medaillon in het taupe, die je ruimte zeker niet zal verkleinen, maar wel een stijlvolle look verschaft. Doordat dit behangpapier voorzien is van een vinyl toplaag kan dit ook perfect geplaatst worden in ruimtes die tegen een stootje moeten kunnen, zoals een traphal of werkkamer.
€39,95 €35,95 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

behang strepen beige-taupe Caselio Faro 6903 0011

Caselio heeft bij het ontwerpen van dit behang strepen beige-taupe gelet op de trend van vandaag, het vliesbehang beige heeft een mooie linnen structuur waardoor het een uniek en warm accent geeft aan de muren in je slaap- of woonkamer. Het strepen motief in het taupe verschaft je ruimte een stijlvolle look. Doordat dit behangpapier voorzien is van een vinyl toplaag kan dit ook perfect geplaatst worden in ruimtes die tegen een stootje moeten kunnen, zoals een traphal of werkkamer.
€39,95 €35,95 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

behang Victor beige-taupe Caselio Faro 6907 1115

Caselio heeft bij het ontwerpen van dit behang Victor beige-taupe gelet op de trend van vandaag, het vliesbehang beige heeft een mooie linnen structuur waardoor het een uniek en warm accent geeft aan de muren in je slaap- of woonkamer. Het motief Victor is een omhoogklimmende tak in het beige met taupe die je landelijke of moderne kamer een stijlvolle look verschaft. Doordat dit behangpapier voorzien is van een vinyl toplaag kan dit ook perfect geplaatst worden in ruimtes die tegen een stootje moeten kunnen, zoals een traphal of werkkamer.
€39,95 €35,95 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

behang Marquise beige-goud Caselio Faro 6905 2016

Caselio heeft bij het ontwerpen van dit behang Marquise beige-goud gelet op de trend van vandaag, het vliesbehang beige heeft een mooie linnen structuur waardoor het een uniek en warm accent geeft aan de muren in je slaap- of woonkamer. Het motief Marquise is een klassieke medaillon met prachtige bloemen in het goud die je kamer een stijlvolle look verschaft. Doordat dit behangpapier voorzien is van een vinyl toplaag kan dit ook perfect geplaatst worden in ruimtes die tegen een stootje moeten kunnen, zoals een traphal of werkkamer.
€39,95 €35,95 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

behang Marquise mint-grijs Caselio Faro 6905 9069

Caselio heeft bij het ontwerpen van dit behang Marquise mint-grijs gelet op de trend van vandaag, het vliesbehang mint heeft een mooie linnen structuur waardoor het een uniek en warm accent geeft aan de muren in je slaap- of woonkamer. Het motief Marquise is een klassieke medaillon met prachtige bloemen die je kamer een stijlvolle look verschaft. Doordat dit behangpapier voorzien is van een vinyl toplaag kan dit ook perfect geplaatst worden in ruimtes die tegen een stootje moeten kunnen, zoals een traphal of werkkamer.
€39,95 €35,95 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

behang strepen beige Caselio Faro 6903 1010

Caselio heeft bij het ontwerpen van dit behang strepen beige gelet op de trend van vandaag, het vliesbehang beige heeft een mooie linnen structuur waardoor het een uniek en warm accent geeft aan de muren in je slaap- of woonkamer. Het strepen motief in het beige verschaft je ruimte een stijlvolle look. Doordat dit behangpapier voorzien is van een vinyl toplaag kan dit ook perfect geplaatst worden in ruimtes die tegen een stootje moeten kunnen, zoals een traphal of werkkamer.
€39,95 €35,95 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

Filter op:

Wis Alle
Min: €7,00 Max: €249,00
€7 €249
 • Wit
 • Grijs
 • Beige
 • Taupe
 • Bruin
 • Rood
 • Roze
 • Oranje
 • Geel
 • Groen
 • Blauw
 • Paars
 • Zwart
 • Multicolor
 • Metallic