Zoek
Filters

Dieren

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Komar fotobehang Elephant XXL 4-529 VLIES

Het fotobehang Elephant van Komar xxl is een prachtig zwart-wit fotobehang waarop een grote olifant de eerste plaats inneemt. De olifant lijkt zo je kamer binnen te kijken, heb jij ook een voorliefde voor deze kolossale dieren uit Afrika, dan is het zwart-wit fotobehang Elephant XXL een attractieve accentwand voor je interieur. Klasse, krachtig en uitzonderlijk zijn maar enkele van de woorden die te binnen schieten bij deze afbeelding.
€135,30 €120,00 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

3d fotobehang olifant Ag-premium design xl

3d fotobehang olifant is een prachtige muurposter van Ag-premium design waarbij het lijkt dat deze grote olifant zo je kamer in zal wandelen. Heb jij ook een liefde voor voor Afrika met zijn fascinerende dieren, dan zit je met dit fotobehang als accentmuur helemaal goed. Ideaal om je modern interieur een speciale toets te geven.
€239,00 €215,00 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

3d fotobehang wild west

3d fotobehang wild west is een prachtige muurposter in sepia kleuren de paarden galopperen als het ware je kamer in. Heb jij ook zo een liefde voor paarden of het wilde westen, dan zit je met dit fotobehang als accentmuur helemaal goed.
€279,00 €249,00 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

fotobehang Dutch Digiwalls zebra 70078

Een prachtig wit-zwart zebra compilatie siert dit fotobehang van Dutch Digiwalls. Een zebra is een geweldig mooi dier met zijn prachtige strepen, hier zijn er enkele samengevoegd op dit 3D fotobehang van Dutch Digiwalls, om van jouw woonkamer een speciale plek te maken. Deze fotowand laat zich makkelijk plaatsen doordat je de muren moet inlijmen.
€148,72 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

Fotowand Dutch Digiwalls leeuw 70007

Op deze prachtige fotowand leeuw van Dutch Digiwalls ligt een leeuw te genieten van de avondzon in het hoge gras. Het zonlicht geeft de manen een diep kleurenpallet.
€192,72 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

Fotowand Dutch Digiwalls olifant in de zon 70001

Op deze prachtige fotowand olifant in de zon van Dutch Digiwalls zie je de olifanten na een zinderend warme dag bij de ondergaande zon een plekje zoeken om te slapen. De warme oranje gloed die afstraalt van het fotobehang zorgt ervoor dat je accentwand er helemaal uitspringt.
€192,72 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

Filter op:

Wis Alle
Min: €55,00 Max: €315,00
€55 €315