Zoek
Filters

Fotobehang met dieren

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Esta Jungle Fever WallpaperXXL Insecten zwart wit 158827

Dit hippe WallpaperXXL insecten in zwart wit past helemaal bij de botanische look. Met dit behang haal je buiten als het ware naar binnen en maak je van je muur een echte eye-catcher. Typisch voor de botanische look zijn de lichte kleuren, de natuurlijke materialen en niet te vergeten: heel veel planten. Wil je WallpaperXXL Insecten zwart wit met andere kleuren combineren? Het kleurenpalet van de botanische look is geïnspireerd op de kleuren uit de natuur. Naast frisse groentinten zoals olijf-, mint en diep heldergroen voor het ultieme botanische gevoel zie je veel vergrijsde pastels, beige- & grijstinten en zelfs intens donkere kleuren zoals zwart en bruin. Dus leef je uit, mix & match erop los en creëer thuis met WallpaperXXL Insecten zwart wit je eigen urban jungle.
€115,00 €101,20 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

Fotobehang Komar White Horses 8-986

In de collectie Vol 15 van Komar vindt je het fotobehang White Horses, prachtige paarden die over het strand je kamer in gegaloppeerd lijken te komen. Hoor de hoeven als spatten in het water. Welke van deze paarden is jouw favoriet? Koop dan nu je fotobehang White horses online bij Behangelijk tegen een super aantrekkelijk prijsje.
€85,63 €74,95 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

Fotobehang Vanilla & Lime Africa 1

Dit prachtig fotobehang Africa 1 uit de collectie Vanilla & lime met afbeelding van een olifant, gecombineerd met olifantenhuid motief en grafische ruiten is een meerwaarde voor je interieur. Het logo van Noordwand staat niet gedrukt op het fotobehang Africa 1.
€247,48 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

Komar fotobehang Elephant XXL 4-529 VLIES

Het fotobehang Elephant van Komar xxl is een prachtig zwart-wit fotobehang waarop een grote olifant de eerste plaats inneemt. De olifant lijkt zo je kamer binnen te kijken, heb jij ook een voorliefde voor deze kolossale dieren uit Afrika, dan is het zwart-wit fotobehang Elephant XXL een attractieve accentwand voor je interieur. Klasse, krachtig en uitzonderlijk zijn maar enkele van de woorden die te binnen schieten bij deze afbeelding.
€135,30 €120,00 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

3d fotobehang olifant Ag-premium design xl

3d fotobehang olifant is een prachtige muurposter van Ag-premium design waarbij het lijkt dat deze grote olifant zo je kamer in zal wandelen. Heb jij ook een liefde voor voor Afrika met zijn fascinerende dieren, dan zit je met dit fotobehang als accentmuur helemaal goed. Ideaal om je modern interieur een speciale toets te geven.
€239,00 €215,00 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

3d fotobehang wild west

3d fotobehang wild west is een prachtige muurposter in sepia kleuren de paarden galopperen als het ware je kamer in. Heb jij ook zo een liefde voor paarden of het wilde westen, dan zit je met dit fotobehang als accentmuur helemaal goed.
€279,00 €249,00 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

Filter op:

Wis Alle
Min: €49,00 Max: €359,00
€49 €359