Zoek
Filters
Dit prachtig fotobehang Black out zwart wit uit de collectie Vanilla & lime is een meerwaarde voor je interieur. Door zijn mooie foto's en leuke accessoires vraagt je muur niets meer. Het logo van Noordwand staat niet gedrukt op het fotobehang Black out.
Fabrikant: Noordwand
Leveringsdatum: Op bestelling: 1 week
  • *
€269,00
€247,48
exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

Vanilla and lime is een buitengewone collectie industrieel fotobehang op vlies van Noordwand met originele fotowanden, zowel in zwart wit als in kleur. Vanilla and lime is stoer doch luxueus. Wil jij dit fotobehang buiten of in een vochtige ruimte, zoals de badkamer, plaatsen. Kies dan voor de aqua acryllic versie, deze is namelijk waterafstotend.

Dit fotobehang is gemaakt van een goede kwaliteit VLIESBEHANG, bij het behangen van deze fotowand moet je de muren inlijmen en de panden er droog tegenaan plaatsen. Dit kan echt iedereen.Vanilla and lime is een buitengewone collectie industrieel fotobehang op vlies van Noordwand met originele fotowanden, zowel in zwart wit als in kleur. Vanilla and lime is stoer doch luxueus. Wil jij dit fotobehang buiten of in een vochtige ruimte, zoals de badkamer, plaatsen. Kies dan voor de aqua acryllic versie, deze is namelijk waterafstotend.

Dit fotobehang is gemaakt van een goede kwaliteit VLIESBEHANG, bij het behangen van deze fotowand moet je de muren inlijmen en de panden er droog tegenaan plaatsen. Dit kan echt iedereen.Productspecificaties
Soort Vliesbehang
Formaat 3.00m x 2.70m
Formaat 4.50m x 2.70m
Collectie Vanilla & Lime
Productspecificaties
Soort Vliesbehang
Formaat 3.00m x 2.70m
Formaat 4.50m x 2.70m
Collectie Vanilla & Lime