Zoek
Filters
Dit prachtig fotobehang Outland donkergrijs uit de collectie Vanilla & lime is een meerwaarde voor je industrieel of modern interieur. Een unieke mandala uitgehouwd uit beton met enkele klassieke ornamenten, welke een warme toets geven aan deze betonnen muur. Het logo van Noordwand staat niet gedrukt op het fotobehang Outland donkergrijs.
Fabrikant: Noordwand
Leveringsdatum: Op bestelling: 3-5 werkdagen
  • *
€269,00
€247,48
exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

Vanilla and lime is een buitengewone collectie industrieel fotobehang op vlies van Noordwand met originele fotowanden, zowel in zwart wit als in kleur. Vanilla and lime is stoer doch luxueus. Wil jij dit fotobehang buiten of in een vochtige ruimte, zoals de badkamer, plaatsen. Kies dan voor de aqua acryllic versie, deze is namelijk waterafstotend.

Dit fotobehang is gemaakt van een goede kwaliteit VLIESBEHANG, bij het behangen van deze fotowand moet je de muren inlijmen en de panden er droog tegenaan plaatsen. Dit kan echt iedereen.Vanilla and lime is een buitengewone collectie industrieel fotobehang op vlies van Noordwand met originele fotowanden, zowel in zwart wit als in kleur. Vanilla and lime is stoer doch luxueus. Wil jij dit fotobehang buiten of in een vochtige ruimte, zoals de badkamer, plaatsen. Kies dan voor de aqua acryllic versie, deze is namelijk waterafstotend.

Dit fotobehang is gemaakt van een goede kwaliteit VLIESBEHANG, bij het behangen van deze fotowand moet je de muren inlijmen en de panden er droog tegenaan plaatsen. Dit kan echt iedereen.Productspecificaties
Soort Vliesbehang
Formaat 3.00m x 2.70m
Formaat 4.50m x 2.70m
Motief Beton
Motief Grafisch
Collectie Vanilla & Lime
Productspecificaties
Soort Vliesbehang
Formaat 3.00m x 2.70m
Formaat 4.50m x 2.70m
Motief Beton
Motief Grafisch
Collectie Vanilla & Lime