Zoek
Filters

Fotobehang

 

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

KEK Amsterdam rond fotobehang De bedreigde zwaan CK-004

Dit prachtig rond fotobehang De bedreigde zwaan CK-004 van KEK Amsterdam is een meerwaarde voor je interieur. Breng dit prachtig werk van Jan Asselijn, met beeltenis van een wondermooie zwaan, aan in je slaap- of woonkamer en haal een stukje kunst in huis met het cirkelvormig fotobehang De bedreigde zwaan van KEK Amsterdam.
€133,46 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

Dutch Painted Memories fotobehang Flowers in Vase 8018

Dit prachtig fotobehang Flowers in Vase 8018 uit de collectie Dutch Painted Memories is een meerwaarde voor je interieur. Breng dit prachtig werk van Jan Davidsz. de Heem, met een kleurrijk boeket bloemen in een glazen vaas, aan in je slaap- of woonkamer en haal een stukje historie in huis met fotobehang Flowers in Vase van Dutch Painted Memories. Deze fotowand is ook op maat verkrijgbaar of zelfs ingekaderd als schilderij.
€135,15 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

Dutch Painted Memories fotobehang The Herepad 8019

Dit prachtig fotobehang The Herepad 8019 uit de collectie Dutch Painted Memories is een meerwaarde voor je interieur. Breng dit prachtig werk van Paulus Constantijn la Fargue, met zicht op het Herepad in het Haagse bos, aan in je slaap- of woonkamer en haal een stukje historie in huis met fotobehang The Herepad 8019 van Dutch Painted Memories. Deze fotowand is ook op maat verkrijgbaar of zelfs ingekaderd als schilderij.
€271,15 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

Esta Home fotobehang cactus 158610

Met dit fotobehang cactus van Esta Home creëert een zuidelijke sfeer in je huis. De mooie cactus in het postaal voor een oude blauwe deur brengen de Provence bij je thuis. Fotobehang cactus maakt je wand tot een echte eye-catcher en creëert een gezellige sfeer. Kortom: een absolute must-have!
€155,00 €136,40 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

INGK Colorful fotobehang Flower explosion dark INK7319

Dit prachtig fotobehang Flower explosion dark INK73191 uit de collectie INGK Colorful is een meerwaarde voor je interieur. Breng dit fotobehang met zijn prachtige bloemen aan in je slaap- of woonkamer en haal een stukje romantiek in huis met fotobehang Flower explosion dark van INGK Colorful. Plaats er meerdere naast elkaar voor een indrukwekkend resultaat.
€98,10 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

INGK Colorful fotobehang Meadow love blue INK7285

Dit prachtig fotobehang Meadow love blue INK7285 uit de collectie INGK Colorful is een meerwaarde voor je interieur. Breng dit fotobehang met zijn frisse uitstraling aan in je slaap- of woonkamer en haal de lente in huis met fotobehang Meadow love blue van INGK Colorful. Plaats er meerdere naast elkaar voor een indrukwekkend resultaat.
€98,10 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

Filter op:

Wis Alle
Min: €37,00 Max: €359,00
€37 €359