Zoek
Filters

Fotobehang

 

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Fotobehang Komar Nuance XXL 2-066

Het fotobehang Komar Nuance XXL 2-066 met zijn zachte rozen in het beige geeft een vrouwelijke en warme toets aan je woon of slaapkamer. Subtiel en gezelligheid, zo kan je fotobehang Komar Nuance het best omschrijven, het ideale accent voor je landelijk interieur.
€79,85 €70,00 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

Fotobehang Komar Shabby Chic XXL 4-014 VLIES

Dit fotobehang Shabby Chic van Komar geeft je kamer extra allure. Oud steigerhout tegen je muur moet niet duur zijn, en mag ook makkelijk te plaatsen zijn, wat geen probleem is met fotobehang Shabby Chic, doordat deze fotowand uit vlies is gemaakt. Een unieke eye-catcher voor je industrieel of landelijk interieur.
€119,20 €105,00 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

Fotobehang Komar Vintage wood 4-910

Dit vrolijk gekleurd fotobehang Vintage wood van Komar zal je slaapkamer of woonkamer een ruw en fris accent geven. Door te werken met pastelkleurige oude hout planken met een subliem 3d effect wordt deze fotowand een echte blikvanger. Door zijn rustieke hout uiterlijk past dit fotobehang Vintage wood mooi in elk Scandinavisch, industrieel of landelijk interieur. Is je muur breder, geen probleem, van dit online fotobehang kan je er meerdere naast elkaar plaatsen.
Van €52,50 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

Komar fotobehang Elephant XXL 4-529 VLIES

Het fotobehang Elephant van Komar xxl is een prachtig zwart-wit fotobehang waarop een grote olifant de eerste plaats inneemt. De olifant lijkt zo je kamer binnen te kijken, heb jij ook een voorliefde voor deze kolossale dieren uit Afrika, dan is het zwart-wit fotobehang Elephant XXL een attractieve accentwand voor je interieur. Klasse, krachtig en uitzonderlijk zijn maar enkele van de woorden die te binnen schieten bij deze afbeelding.
€135,30 €120,00 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

Komar fotobehang Nature XXL 4-048 VLIES

Met dit fotobehang Nature van Komar xxl in jouw slaap- of woonkamer sta je elke ochtend op met een zonnetje dat opkomt en de wolken een adembenemend kleurenpallet geeft . Kijk vanop het witte strand naar de zee en waan je met fotobehang Nature elke dag in het paradijs.
€119,20 €105,00 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

Komar fotobehang Redwood XXL 2-044 VLIES

Ben jij ook helemaal verloren aan een prachtige zonsopgang door het bos, dan kan dit fotobehang Redwood XXL van Komar je zeker bekoren. Fris groene bladeren aan de bomen en kleine paarse bloemetjes in combinatie met de dikke stammen, maken fotobehang Redwood XXL uniek.
€79,85 €70,00 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

Filter op:

Wis Alle
Min: €37,00 Max: €350,00
€37 €350