Zoek
Filters

Fotobehang

 

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina
Filter op eigenschappen
  • Momenteel wordt er gewinkeld door:
  • Formaat: 4.00m x2.70m

Dutch Painted Memories fotobehang The Herepad 8019

Dit prachtig fotobehang The Herepad 8019 uit de collectie Dutch Painted Memories is een meerwaarde voor je interieur. Breng dit prachtig werk van Paulus Constantijn la Fargue, met zicht op het Herepad in het Haagse bos, aan in je slaap- of woonkamer en haal een stukje historie in huis met fotobehang The Herepad 8019 van Dutch Painted Memories. Deze fotowand is ook op maat verkrijgbaar of zelfs ingekaderd als schilderij.
€271,15 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

Dutch Painted Memories fotobehang Flowers 8006

Dit prachtig fotobehang Flowers 8006 uit de collectie Dutch Painted Memories is een meerwaarde voor je interieur. Breng dit prachtig werk van uit de 18de eeuw, met aardewerken pot met een boeket prachtige bloemen tegen een zacht blauwe achtergrond, aan in je slaap- of woonkamer en haal een stukje historie in huis met fotobehang Flowers van Dutch Painted Memories. Deze fotowand is ook op maat verkrijgbaar of zelfs ingekaderd als schilderij.
€271,15 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

Dutch Painted Memories fotobehang Landscape 8005

Dit prachtig fotobehang Landscape 8005 uit de collectie Dutch Painted Memories is een meerwaarde voor je interieur. Breng dit prachtig werk van Louis Patru, met zicht op een prachtig landschap in blauw en groen tinten, aan in je slaap- of woonkamer en haal een stukje historie in huis met fotobehang Landscape van Dutch Painted Memories. Deze fotowand is ook op maat verkrijgbaar of zelfs ingekaderd als schilderij.
€271,15 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

Dutch Painted Memories fotobehang Landscape 8031

Dit prachtig fotobehang Landscape 8031 uit de collectie Dutch Painted Memories is een meerwaarde voor je interieur. Breng dit prachtig werk van Alexander Calame, met zicht op een prachtig landschap bij de rivier, aan in je slaap- of woonkamer en haal een stukje historie in huis met fotobehang Landscape van Dutch Painted Memories. Deze fotowand is ook op maat verkrijgbaar of zelfs ingekaderd als schilderij.
€271,15 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

Dutch Painted Memories fotobehang Vase with roses 8030

Dit prachtig fotobehang Vase with roses 8030 uit de collectie Dutch Painted Memories is een meerwaarde voor je interieur. Breng dit prachtig werk van Margaretha Roosenboom, met geschilderde rozen naast een vaas, aan in je slaap- of woonkamer en haal een stukje historie in huis met fotobehang Vase with roses van Dutch Painted Memories. Deze fotowand is ook op maat verkrijgbaar of zelfs ingekaderd als schilderij.
€271,15 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

Dutch Painted Memories fotobehang Castle Ruins 8025

Dit prachtig fotobehang Castle Ruins 8025 uit de collectie Dutch Painted Memories is een meerwaarde voor je interieur. Breng dit prachtig werk van Aelbert Cuyp, met zicht op een bergachtig landschap met kasteelruïne, aan in je slaap- of woonkamer en haal een stukje historie in huis met fotobehang Castle Ruins van Dutch Painted Memories. Deze fotowand is ook op maat verkrijgbaar of zelfs ingekaderd als schilderij.
€271,15 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

Filter op:

Wis Alle
Min: €37,00 Max: €359,00
€37 €359