Zoek
Filters

Fotobehang

 

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina
Filter op eigenschappen
  • Momenteel wordt er gewinkeld door:
  • Collectie: Painted Memories

Dutch Painted Memories fotobehang Flowers in Vase 8018

Dit prachtig fotobehang Flowers in Vase 8018 uit de collectie Dutch Painted Memories is een meerwaarde voor je interieur. Breng dit prachtig werk van Jan Davidsz. de Heem, met een kleurrijk boeket bloemen in een glazen vaas, aan in je slaap- of woonkamer en haal een stukje historie in huis met fotobehang Flowers in Vase van Dutch Painted Memories. Deze fotowand is ook op maat verkrijgbaar of zelfs ingekaderd als schilderij.
€135,15 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

Dutch Painted Memories fotobehang The Herepad 8019

Dit prachtig fotobehang The Herepad 8019 uit de collectie Dutch Painted Memories is een meerwaarde voor je interieur. Breng dit prachtig werk van Paulus Constantijn la Fargue, met zicht op het Herepad in het Haagse bos, aan in je slaap- of woonkamer en haal een stukje historie in huis met fotobehang The Herepad 8019 van Dutch Painted Memories. Deze fotowand is ook op maat verkrijgbaar of zelfs ingekaderd als schilderij.
€271,15 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

Dutch Painted Memories fotobehang Floating Feather 8014

Dit prachtig fotobehang Floating Feather 8014 uit de collectie Dutch Painted Memories is een meerwaarde voor je interieur. Breng dit prachtig werk van Melchior d'Hondecoeter, met indrukwekkend uitgewerkte vogels, aan in je keuken of woonkamer en haal een stukje historie in huis met fotobehang Floating Feather van Dutch Painted Memories. Deze fotowand is ook op maat verkrijgbaar of zelfs ingekaderd als schilderij.
€169,15 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

Dutch Painted Memories fotobehang Houses Delft 8012

Dit prachtig fotobehang Houses Delft 8012 uit de collectie Dutch Painted Memories is een meerwaarde voor je interieur. Breng dit prachtig werk van Johannes Vermeer, met beeltenis van de oude huisjes in Delft, aan in je slaap- of woonkamer en haal een stukje historie in huis met fotobehang Houses Delft van Dutch Painted Memories. Deze fotowand is ook op maat verkrijgbaar of zelfs ingekaderd als schilderij.
€135,15 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

Dutch Painted Memories fotobehang Italian Landscape 8009

Dit prachtig fotobehang Italian Landscape 8009 uit de collectie Dutch Painted Memories is een meerwaarde voor je interieur. Breng dit prachtig werk van Hendrik Voogd, met zicht op pijnbomen in italië, aan in je slaap- of woonkamer en haal een stukje historie in huis met fotobehang Italian Landscape van Dutch Painted Memories. Deze fotowand is ook op maat verkrijgbaar of zelfs ingekaderd als schilderij.
€237,15 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

Dutch Painted Memories fotobehang Coffee Plant 8001

Dit prachtig fotobehang Coffee Plant 8001 uit de collectie Dutch Painted Memories is een meerwaarde voor je interieur. Breng dit prachtig werk van Willem de Klerck, met zicht op de koffie plantage Mariënbosch in Suriname, aan in je slaap- of woonkamer en haal een stukje historie in huis met fotobehang Coffee Plant van Dutch Painted Memories. Deze fotowand is ook op maat verkrijgbaar of zelfs ingekaderd als schilderij.
€237,15 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

Filter op:

Wis Alle
Min: €37,00 Max: €359,00
€37 €359