Zoek
Filters

Fotobehang

 

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina
Filter op eigenschappen
  • Momenteel wordt er gewinkeld door:
  • Formaat: 2.50m x 2.70m

Dutch Painted Memories fotobehang Floating Feather 8014

Dit prachtig fotobehang Floating Feather 8014 uit de collectie Dutch Painted Memories is een meerwaarde voor je interieur. Breng dit prachtig werk van Melchior d'Hondecoeter, met indrukwekkend uitgewerkte vogels, aan in je keuken of woonkamer en haal een stukje historie in huis met fotobehang Floating Feather van Dutch Painted Memories. Deze fotowand is ook op maat verkrijgbaar of zelfs ingekaderd als schilderij.
€169,15 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

Dutch Painted Memories fotobehang Milk Girl 8011

Dit prachtig fotobehang Milk Girl 8011 uit de collectie Dutch Painted Memories is een meerwaarde voor je interieur. Breng dit prachtig werk van Johannes Vermeer, met het melkmeisje, aan in je keuken of woonkamer en haal een stukje historie in huis met fotobehang Milk Girl van Dutch Painted Memories. Deze fotowand is ook op maat verkrijgbaar of zelfs ingekaderd als schilderij.
€169,15 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

Dutch Painted Memories fotobehang Portrait Woman 8029

Dit prachtig fotobehang Portrait Woman 8029 uit de collectie Dutch Painted Memories is een meerwaarde voor je interieur. Breng dit prachtig werk van Rembrandt van Rijn, met portret van een vrouw, aan in je keuken of woonkamer en haal een stukje historie in huis met fotobehang Portrait Woman van Dutch Painted Memories. Deze fotowand is ook op maat verkrijgbaar of zelfs ingekaderd als schilderij.
€169,15 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

Dutch Painted Memories fotobehang Passion Flowers 8007

Dit prachtig fotobehang Passion Flowers 8007 uit de collectie Dutch Painted Memories is een meerwaarde voor je interieur. Breng dit prachtig werk van Elias Van Den Broeck, met bloemencompositie in dramatische kleurenpracht, aan in je slaap- of woonkamer en haal een stukje historie in huis met fotobehang Passion Flowers van Dutch Painted Memories. Deze fotowand is ook op maat verkrijgbaar of zelfs ingekaderd als schilderij.
€169,15 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

Dutch Painted Memories fotobehang Fruits 8008

Dit prachtig fotobehang Fruits 8008 uit de collectie Dutch Painted Memories is een meerwaarde voor je interieur. Breng dit prachtig werk van Jan van Huysum, met een indrukwekkend stilleven van fruit, aan in je keuken of woonkamer en haal een stukje historie in huis met fotobehang Fruits van Dutch Painted Memories. Deze fotowand is ook op maat verkrijgbaar of zelfs ingekaderd als schilderij.
€169,15 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

Filter op:

Wis Alle
Min: €37,00 Max: €359,00
€37 €359