Zoek
Filters

Over Behangelijk

Welkom bij Behangelijk

Een plaats waar je fotobehang, tal van badkamerdecoratie en allerlei soorten behang vindt onder één dak, dát is Behangelijk! In onze webshop vind je ongetwijfeld alles wat je hartje begeert, althans als het binnen de categorie behang en badkamerbenodigdheden valt… Welke kracht drijft Behangelijk en van waar het idee om een webshop op te richten? Mieke Moelans, zaakvoerster, neemt het woord.

Een webshop, met een vakspecialist behind the scenes

In Lommel baat mijn familie al meer dan 80 jaar een behangwinkel onder de naam Verf en Colors Vandendungen, te adelberg 64, uit. Daar heb ik zelf 18 jaar lang in geholpen, en ik ben nog steeds actief bezig met en in de winkel. Ondertussen gaat het over een familiewinkel die al vier generaties standhoudt in de behangsector… Qua kennis en ervaring kan dat al wel tellen… Om mee te zijn met de digitale wereld en ook online behang(benodigdheden) aan te bieden, heb ik dan in 2015 deze webshop opgericht, onder de naam Behangelijk. Ik heb het aanbod wel uitgebreid, waardoor je nu niet enkel voor diverse soorten mooi behang terecht kan bij Behangelijk, maar ook voor kwaliteitsvolle badkamerlinnen en –accessoires, en voor toffe muurstickers en –posters. Je huis (of bedrijf) verdient dus de nodige aandacht bij ons!

Waarom een webshop?

Allereerst ben ik zelf al jarenlang actief in de behangsector, en dus is de webshop ontstaan uit interesse en ervaring. Daarnaast speelt er ook nog een andere belangrijke factor mee. Vroeger was het normaal dat je naar de winkel ging als je een paar rollen behang of enkele handdoeken nodig had.

Met de opkomst van de computer en het internet, is de trend ontstaan van het online kopen. Mensen stellen vandaag de dag immers snelheid én comfort voorop. Met de webshop van Behangelijk willen we dus op die trend inspelen! We focussen echter niet louter en alleen op het online gebeuren, maar combineren het nog altijd met het fysieke van winkelen en met persoonlijk contact. Zo kunnen klanten mij contacteren via mail of telefoon als ze met vragen zitten, en kunnen we staaltjes opsturen voordat men overgaat tot kopen.

Behangelijk: webshop én persoonlijk advies

Behang, badkamermatten en muurposters die aan huis geleverd worden in België en Nederland? Daarvoor moet je bij Behangelijk zijn. Ontdek het uitgebreide assortiment in onze webshop, en kleed je huis of bedrijf aan zoals jij dat wenst. Heb je graag wat professioneel advies op maat? Bel of mail dan naar Behangelijk, en je vragen worden zo snel mogelijk beantwoord. Een modern, nieuw interieur ligt slechts een paar klikken van je verwijderd…