Zoek
Filters

Bezorgen en afhalen

Thuis besteld, thuis geleverd

Heb je vandaag één of meerdere producten besteld in de webshop van Behangelijk? Reken er dan op dat die al 2 à 3 werkdagen later worden geleverd. Voor de levering kan je ervoor kiezen om de artikelen bij je thuis te laten leveren of om ze af te halen in de winkel te Adelberg 64, 3920 Lommel. Indien het orderbedrag lager is dan 75 euro dan rekenen we 4 euro verzendkosten aan, daarboven geniet je van een gratis levering.

Ben je trouwens nog niet 100% zeker over de kleur of de stijl behang die je tegen je muur wil plakken? Vraag dan enkele behangstaaltjes aan. Ook die worden thuis geleverd, zodat je rustig de tijd kan nemen om te beslissen. Voor de knipstaaltjes rekenen wij verzendkosten aan maar je ontvangt ook een kortingscode ter waarde van de aangekochte knipstaaltjes + 2 euro van de verzendkosten. Deze kortingsbon kan je gebruiken als je behangrollen van één van de knipstalen gaat bestellen.

Door verzendkosten aan te rekenen kunnen we onze productprijzen scherp houden omdat we geen 'verborgen kosten' moeten doorrekenen. Daarenboven willen we heel graag staaltjes aanbieden maar wanneer we dat volledig gratis doen merken we dat er 'misbruik' van gemaakt wordt.

Blijkt er een fout in het behang te zitten of een barst in je zeepschaaltje? Dan wordt het product zo snel mogelijk vervangen!
Online bestellen via de webshop
van Behangelijk biedt je dus niets anders dan comfort.