Zoek
Filters

wc borstels

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Kleine Wolke Crackle wc borstel oudroze

De wc borstel oudroze van Kleine Wolke Crackle is vervaardigd uit polyhars. Deze is verkrijgbaar in 3 pastel kleuren en past daardoor perfect in een modern toilet. De Crackle wc borstel oudroze heeft een moderne uitstraling door zijn unieke vorm en een mooie matte afwerking met zilverkleurig handvat.
€33,50 €30,15 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

Kleine Wolke Golden Crackle wc borstel wit

De wc borstel wit van Kleine Wolke Golden Crackle is vervaardigd uit polyhars. Deze is verkrijgbaar in het wit en zwart en past daardoor perfect in een modern toilet. De Golden Crackle wc borstel wit heeft een moderne uitstraling door zijn unieke vorm en een mooie matte afwerking met goudkleurig handvat.
€35,46 €31,91 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

WC borstel bamboe wit

De WC borstel bamboe wit van Kleine Wolke is vervaardigd uit porselein. Wie op zoek is naar een trendy toiletborstel moet niet verder zoeken, want de collectie Kyoto geeft een unieke touch aan je badkamer.
€34,94 €31,45 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

Wc borstel Mable mintgroen

De wc borstel Mable mintgroen van Kleine Wolke is vervaardigd uit AS-kunststof. Deze toiletborstel is verkrijgbaar in 5 trendy kleuren, zodat ze vrijwel in elke badkamer een mooi accessoire zijn.
€31,65 €28,49 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

wc borstel sterren Nova grijs

De WC BORSTEL STERREN van Kleine Wolke uit de serie Nova is vervaardigd uit porselein. De TOILETBORSTEL is aan de buitenkant grijs van kleur met grote en kleine witte sterren. Het ideale badsetje voor op een toffe kinderbadkamer.
€46,50 €41,85 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

Kleine Wolke Crackle wc borstel mint

De wc borstel mint van Kleine Wolke Crackle is vervaardigd uit polyhars. Deze is verkrijgbaar in 3 pastel kleuren en past daardoor perfect in een modern toilet. De Crackle wc borstel mint heeft een moderne uitstraling door zijn unieke vorm en een mooie matte afwerking met zilverkleurig handvat.
€33,50 €30,15 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

Filter op:

Wis Alle
Min: €17,00 Max: €45,00
€17 €45
  • Wit
  • Grijs
  • Beige
  • Rood
  • Roze
  • Oranje
  • Groen
  • Blauw
  • Zwart