Zoek
Filters

Zeepdispenser

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Kleine Wolke Crackle zeeppomp waterblauw

De zeeppomp waterblauw van Kleine Wolke Crackle is vervaardigd uit polyhars. Deze is verkrijgbaar in 3 zachte pastel kleuren, waardoor je allicht een kleur vindt die in jouw keuken, badkamer op toilet past. De Crackle zeeppomp waterblauw van Kleine Wolke heeft een moderne uitstraling door zijn unieke vorm en een mooie matte afwerking.
€21,50 €19,35 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

Zeepdispenser Mable blauw

De zeepdispenser Mable blauw van Kleine Wolke is vervaardigd uit AS-kunststof. Deze zeeppomp is verkrijgbaar in 6 trendy kleuren, zodat ze vrijwel in elke badkamer een mooi accessoire zijn.
€15,69 €14,10 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

Zeeppompje turquoise Kleine Wolke easy

De zeeppompje turquoise van Kleine Wolke uit de serie easy is vervaardigd uit AS-kunststof. Geef met deze zeeppompjes een kleurrijke toets aan je badkamer.
€9,46 €8,50 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

Zeepdispenser blauw Kleine Wolke Phoenix

De zeepdispenser blauw van Kleine Wolke uit de serie Phoenix is vervaardigd uit porselein. Met zijn zachte overgang in kleur, bovenaan wit en onderaan blauw geeft deze zeeppompje een subtiele toets aan je badkamer.
€18,89 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

Kleine Wolke Energy zeeppompje turquoise

Het zeeppompje turquoise van Kleine Wolke Energy is vervaardigd uit porselein. Deze is verkrijgbaar in 6 toffe kleuren, waardoor je allicht een kleur vindt die in jouw keuken, badkamer op toilet past. Doordat het porselein gegomd is krijgt Kleine Wolke Energy een mooi mat effect op dit turquoise zeeppompje.
€9,35 €8,41 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

zeepdispenser sterren Nova blauw

De ZEEPDISPENSER STERREN van Kleine Wolke uit de serie Nova is vervaardigd uit porselein. Het zeeppompje is aan de buitenkant blauw van kleur met grote en kleine witte sterren. Het ideale badsetje voor op een toffe kinderbadkamer.
€18,29 €16,49 exclusief € 4 verzending
(gratis indien bestelwaarde > € 75)

Filter op:

Wis Alle
Min: €8,00 Max: €24,00
€8 €24
  • Wit
  • Grijs
  • Beige
  • Rood
  • Roze
  • Oranje
  • Groen
  • Blauw
  • Zwart